Από τότε που ξεκινήσαμε, στην Αγορά του Πάικ Πλέις το 1971, μέχρι εδώ που έχουμε φτάσει σήμερα, η Starbucks δεν έχει πάψει να εξελίσσεται. Αρχικά, η εταιρεία δεν ήταν παρά ένα και μόνο κατάστημα στην ιστορική αγορά του Πάικ Πλέις στο Σιάτλ, που πρόσφερε από τους καλύτερους καφέδες στον κόσμο, φτιαγμένους από φρεσκοκαβουρδισμένους κόκκους καφέ. Το όνομα, εμπνευσμένο από το βιβλίο "Μόμπι-Ντικ", έφερνε στο μυαλό την αίγλη της ανοικτής θάλασσας και τη ναυτική παράδοση των πρώτων εμπόρων καφέ.

Το 1981, ο Χάουαρντ Σουλτζ (πρώην πρόεδρος, διευθυντής και ανώτατο διοικητικό στέλεχος της Starbucks) μπήκε για πρώτη του φορά σε ένα κατάστημα Starbucks®. Από το πρώτο φλιτζάνι καφέ Σουμάτρας που ήπιε, ο Χάουαρντ ενδιαφέρθηκε έντονα για τη Starbucks και προσχώρησε στην εταιρεία έναν χρόνο αργότερα. Το 1983, ο Χάουαρντ Σουλτζ ταξίδεψε στην Ιταλία και γοητεύτηκε από τα ιταλικά καφέ και την αίγλη της εμπειρίας του καφέ. Οραματίστηκε να φέρει στις ΗΠΑ την παράδοση των καφέ της Ιταλίας, και το 1984 σερβιρίστηκε ο πρώτος Starbucks Café Latte.

Το 1996, γεννήθηκε ένα κλασικό ρόφημα: ο εμφιαλωμένος καφές Frappuccino. Μέσα από την επιτυχία που γνώριζε το χαρμάνι που σέρβιραν τα καταστήματα Starbucks, σύντομα έγινε πολύ δημοφιλής στα παντοπωλεία των Ην. Πολιτειών, όπως αργότερα και ο καφές Doubleshot Espresso. Και φτάνουμε στο 2010. Η Starbucks συνάπτει συνεργασία με την Arla Foods, και τα Starbucks Chilled Coffee αρχίζουν να διατίθενται σε παντοπωλεία της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Για 45 και πλέον χρόνια, τελειοποιούμε την τεχνική και την τεχνογνωσία του καβουρδίσματος ώστε να παράγουμε τον μοναδικό και υψηλής ποιότητας καφέ που γνωρίζουν και αγαπούν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Με τον ίδιο καφέ φτιάχνονται τα ροφήματα Chilled Coffee. Είναι το ιδανικό πάντρεμα καφέ άριστης ποιότητας και γάλατος, που δημιουργεί ένα λαχταριστό παγωμένο ρόφημα που μπορείτε να απολαύσετε στο χέρι.

Starbucks Coffee Roast

Σήμερα, οι διαφορετικές γεύσεις των ροφημάτων.

Chilled Classics· τα αγαπημένα σας ροφήματα καφέ, αλλά πιο κρύα. Doubleshot· η διπλή δόση που θα σας τονώσει. Frappuccino· ο κρεμώδης καφές με την ονειρεμένη γεύση.

Hi. We can see that you are using an older browser to visit our website.

This website will not work properly with the browser you are currently using. In order to get the best experience, we recommend switching to one of the following browsers: