Τα αγαπημένα σας Starbucks ροφήματα

Κάτι να σε τονώσει

Απολαυστικά κρύος, chilled καφές. Τα αγαπημένας σας Starbucks ροφήματα σε βολική συσκευασία, έτοιμα να τα απολαύσετε οπουδήποτε. Βρείτε τα στον διάδρομο με τα chilled ροφήματα.

Oχι μονοσ… Oχι διπλος... Aλλα τριπλος

Τριπλή chilled δόση. Όταν η διπλή δεν είναι αρκετή.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Από τις φυτείες του καφέ στο ποτήρι σας

Η Starbucks, σε συνεργασία με την Conservation International η οποία αξιολογείται με βάση το πρόγραμμα "Δίκαιες Πρακτικές για τον Καφέ και τους Καλλιεργητές", γνωστό και ως C.A.F.E. Practices, δεσμεύεται ότι το 100% του καφέ Starbucks προέρχεται από πηγές που τηρούν πρότυπα δεοντολογίας.

Το C.A.F.E. Practices είναι ένα πρόγραμμα πιστοποίησης που αξιολογεί τις φυτείες καφέ με βάση οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά κριτήρια τα οποία έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προωθούν πρακτικές παραγωγής καφέ που ακολουθούν τις αρχές της διαφάνειας, της κερδοφορίας και της βιωσιμότητας και παράλληλα να προστατεύουν την ποιότητα ζωής των καλλιεργητών και των εργατών στις φυτείες του καφέ, των οικογενειών και των κοινοτήτων τους. 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
exceptional beans
Starbucks®

Η εταιρεία

Κάθε μέρα, πάμε στις δουλειές μας με την ελπίδα να κάνουμε δύο πράγματα: να πιούμε εξαιρετικό καφέ μαζί με τους φίλους μας και να βοηθήσουμε να γίνει ο κόσμος λίγο καλύτερος.

Μάθε περισσότερα
Pike Place Store

Hi. We can see that you are using an older browser to visit our website.

This website will not work properly with the browser you are currently using. In order to get the best experience, we recommend switching to one of the following browsers: