We zoeken het hogerop. Letterlijk

De beste bonen groeien op grote hoogte. Dankzij de koele nachten en warme dagen neemt de dichtheid van de bonen daar toe. En hoe dichter de boon, des te dieper en complexer de smaak. Die rijkdom proef je in iedere Chilled Coffee.

We investeren in hecht contact met de boeren

De toekomst van koffie is vervlochten met de toekomst van de koffieboeren. Daarom besteden wij net zo veel zorg en aandacht aan het contact met de boer als de boer aan zijn bonen. We doen ons uiterste best om koffieboeren een eerlijke prijs te bieden en we zorgen ervoor dat de hele gemeenschap baat heeft bij de koffiebonenteelt. Zo wordt het leven van de boeren beter en smaakt onze koffie op z'n best.

We oogsten met oog voor detail

We plukken de koffiebessen op het juiste moment, als ze mooi rood en rijp zijn. Daarna sorteren we ze zorgvuldig op grootte, kleur en dichtheid om de hoogste kwaliteit te garanderen. Sommige mensen vinden dat overdreven. Wij vinden dat alleen maar logisch.

We laten elke boon maximaal tot zijn recht komen

Iedere koffiebonensoort moet op z'n eigen manier worden gebrand, met precies de juiste combinatie van temperatuur en tijd. Alleen zo komt elke boon qua aroma, zuurtegraad, body en smaak maximaal tot zijn recht. Zijn de bonen eenmaal gebrand, dan zetten we de koffie en roeren we er romige melk doorheen. Het resultaat is de echte, typische Starbucks® smaak van een Chilled Coffee. Je vindt de Chilled Classics in de supermarkt.

Ontdek de smaken

Hi. We can see that you are using an older browser to visit our website.

This website will not work properly with the browser you are currently using. In order to get the best experience, we recommend switching to one of the following browsers: