Over ons

Elke dag gaan we naar ons werk in de hoop twee dingen te doen: geweldige koffie delen met onze vrienden en de wereld een beetje beter maken.

Onze missie Verwacht meer dan koffie.

Vanaf het begin wilde Starbucks een ander soort bedrijf zijn. Een bedrijf dat niet alleen koffie viert, maar ook verbinding. We zijn een ontmoetingsplaats in de buurt, een deel van je dagelijkse routine. 

Leer ons kennen en je zult zien: we zijn zoveel meer dan de koffie die we maken. We noemen onze werknemers partners, want ons succes is gedeeld. We zorgen ervoor dat alles wat we doen door de lens van menselijkheid wordt bekeken: van onze toewijding aan de hoogste kwaliteit koffie ter wereld tot de manier waarop we met onze klanten en communities omgaan om verantwoord zaken te doen. 

ONZE MISSIE

Met elk kopje, met elk gesprek, met elke gemeenschap: we koesteren de grenzeloze mogelijkheden van menselijke verbinding.

Hallo. We merken dat je een oudere browser gebruikt om onze website te bezoeken.

Deze website werkt niet naar behoren met de browser die je momenteel gebruikt. Om de beste ervaring te krijgen, raden we aan over te schakelen naar een van de volgende browsers: